סדנאות בישול לעובדי החברה

כמנהל/ת כוח אדם ומשאבי אנוש אתם דואגים לאורך כל השנה לרווחת העובדים, המנהלים והקולגות שלך. נושאים כמו משכורות, נוכחות, ימי מחלה, פנסיה, פיצויים, חוקי עבודה ותנאים סוציאליים הם הנושאים שמעסיקים אתכם ברוב ימות השנה אולם לפחות פעם או פעמיים בשנה תשומת הלב שלכם נתונה למשהו אחר לגמרי…לחלק היותר Fun בעבודה שלכם; לארגון ימי כיף וגיבוש לעובדים.

 

החיפוש אחר אטרקציה שתוציא את העובדים מן השגרה השוחקת ותעניק להם כמה שעות של כיף טהור יכול להיות מאתגר. בכל שנה צריך למצוא מחדש פעילות קבוצתית סוחפת שתגבש את העובדים ותטען אותם בכוחות מחודשים. אז אם אתם נמצאים ממש עכשיו בעיצומו של חיפוש אחר אטרקציות ליום חברה או ליום גיבוש לעובדים, כדאי לכם מאוד לשקול סדנאות בישול. למה? הנה כמה סיבות טובות:

 

כולם אוהבים לאכול. סדנאות בישול מתאימות לכל אחד: בנים, בנות, גדולים, צעירים, מבוגרים – כולנו צריכים לאכול. נכון, לא כולנו יודעים לבשל אבל יש לא מעט מנות נהדרות אך פשוטות מאוד להכנה, כך שבעצם מדובר בפעילות שכל אחד יכול לקחת בה חלק אקטיבי.

 

סדנת בישול היא פעילות מקורית לעובדים. נכון, אתם יכולים לקחת את העובדים לראש הנקרה לעשות אומגה, להשכיר אוטובוסים ולקוות שכולם/ן יסכימו לעשות את פעילות האקסטרים שהכנתם, אתם גם יכולים לעשות להם שוב יום גיבוש ספורטיבי וגם השנה כל קבוצה תמשוך את החבל לצד שלה, ממש כמו לפני שלוש שנים. אבל אם אתם מחפשים פעילות קבוצתית מגבשת שהיא רעננה, חדשה ומקורית – אז כדאי לכם לשקול סדנת בישול.

 

מגוון סדנאות וקורסי בישול. מה שיפה בסדנאות הבישול הוא שיש הרבה יותר מסדנת בישול אחת לבחירתנו. יש בישול טבעוני, יש בישול בריאותי, יש בישול אסייתי, יש איטלקי, דרום אמריקאי, צמחוני, יש אפיה, יש לחמים, יש קינוחים, יש סדנת בישול כשרה ויש טרפה, כך שניתן לבחור מבין שלל סדנאות. כל חברה יכולה לבחור את סדנת הבישול המתאימה ביותר עבור עובדיה. כך למשל, אם בחברה שיעור גבוהה של שומרי מסורת ודתיים, ניתן להזמין סדנת בישול כשרה למהדרין. אם רוצים קצת "לחנך" את העובדים ולהיטיב עם הבריאות שלהם ניתן להזמין סדנאות בישול טבעוניות, צמחוניות או בריאותיות וכן הלאה…

סדנאות בישול הן מגבשות. אכן, אנחנו מארגנים ימי כיף לעובדים כי מגיעה להם הפאוזה הזו אחרי שעות עבודה רבות כל כך, אבל אם אנחנו יכולים באותה נשימה גם לגבש ולחזק את קשרי האינדיבידואלים בתוך הקבוצה, הרי שהשגנו מטרה כפולה. בישול קבוצתי ישפר את האינטראקציה בין עובדי החברה, יעודד את עבודת הצוות ואף ישפר את התקשרות ביניהם.

 

לבסוף, סדנת בישול מעניקה ערף מוסף אמיתי למשתתפים בה. אנחנו אוכלים כדי לחיות, כולנו זקוקים לכישורי בישול ולו הבסיסיים ביותר. סדנת בישול איכותית ומקצועית יכולה לצייד, הלכה למעשה, את המשתתפים בידע חיוני אודות מאכלים, חומרי גלם חדשים, שיטות בישול ואפיה, סגנונות בישול, כללי התנהגות וזהירות במטבח – וכל אלו מספקים למשתתפים ערך משמעותי וכישורים שיוכלו להשתמש בהם בעתיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *